Αρχική σελίδα

ΑΜΦΙΣΣΑ 02.12.2011

Θα  ήθελα να σας συγχαρώ  για τη δημιουργία της εξαιρετικής  ιστοσελίδας www.amfissahistory.gr, που παρουσιάζει την ιστορία της Άμφισσας μέσα από φωτογραφίες και ντοκουμέντα.

 

Επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα σας αισθάνθηκα ότι καθρεφτίζει όχι μόνο το πραγματικό ενδιαφέρον σας αλλά και την αγάπη σας για την Άμφισσα και την ιστορία της. Μέσα από τα ντοκουμέντα και τα στοιχεία και βέβαια μέσα από το πλούτο των φωτογραφιών ήταν σαν να έκανα ένα «ταξίδι νοσταλγίας» στην Άμφισσα περισσότερο από ένα αιώνα πίσω. Ένα ταξίδι γοητευτικό και πολύ ξεχωριστό.

 

Εκτιμώ  πάρα πολύ τη πρωτοβουλία  σας να δημιουργήσετε  αυτή την ιστοσελίδα εθελοντικά, η οποία αντιλαμβάνομαι ότι χρειάσθηκε πολύ δουλειά όχι μόνο στο ξεκίνημα της αλλά και διαρκώς για να συνεχίζετε να την εμπλουτίζετε με νέο υλικό.

 

Εκτιμώ  όμως εξίσου το γεγονός  ότι η πρωτοβουλία  και η προσφορά σας αυτή έρχεται  σε μια περίοδο  όπου βιώνουμε μια  αρνητική ατμόσφαιρα και μια τάση απαξίωσης  των πάντων. Σε αυτή τη περίοδο εσείς επιλέγεται να προβάλετε και να προσφέρεται πρόσβαση σε πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική πληροφόρηση μιας εποχής της Άμφισσας που «έχει φύγει» . Μιας εποχής που σημαίνει πολλά για εμάς τους Αμφισσιώτες αλλά και που θέλουμε να γίνει γνωστή και να τη μοιρασθούμε με όσους ενδιαφέρονται για τη πόλη μας.

 

Πιστεύω πολύ στη δύναμη της κοινωνίας των πολιτών και είμαι έτοιμος να συμπαρασταθώ σε εσάς αλλά και σε κάθε εθελοντική πρωτοβουλία των συμπολιτών μας, η οποία στοχεύει να βοηθήσει και να στηρίξει τη τοπική μας κοινωνία. Και τις πρωτοβουλίες αυτές τις χρειαζόμαστε σήμερα πολύ και για ένα ακόμη λόγο. Για να αντλήσουμε εμείς οι ίδιοι δύναμη και αισιοδοξία.

 

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΔΗΜ. ΦΟΥΣΕΚΗΣ